Kwaliteit

Slagerij De Clippel staat voor kwaliteit. Wij bieden u een service op maat en weten perfect in te spelen op al uw wensen.

We staan voor doorgedreven kwaliteit. Van de geleverde producten tot het moment dat u de producten thuis op tafel zet. Slagerij De Clippel eist en garandeert kwaliteit. Ook de bijhorende winkelervaring moet 100 procent in orde zijn. Daarom laten we ons regelmatig controleren door onafhankelijke inspecteurs. Een goed controlerapport is voor ons – én voor u – de kroon op ons werk. Ons assortiment evolueert bijna elke dag. Juist doordat alles zo vers is, kunnen we gemakkelijk inspelen op uw behoeften en wensen. Geen inspiratie voor het avondeten? Kom gerust eens langs. Een heerlijk gerecht uit onze traiteursdienst is altijd goed meegenomen!

Bij ons is de klant nog écht koning. We houden van het contact met de klanten en bedienen elke klant als onze eerste. Door de jaren heen hebben we een persoonlijke relatie opgebouwd met onze klanten en weten we perfect in te spelen op alle wensen. Veel klanten komen ons dan ook advies vragen over uiteenlopende zaken: van bakwijze tot het samenstellen van menu’s voor feestjes.

Eén eigenschap vind je terug bij Slagerij De Clippel en dat is passie. Pure, gedreven passie voor het vak. Elke ochtend staan we met veel energie op om met plezier een nieuwe dag in te zetten.

Feestfolder

Bekijk onze feestfolder met een ruim aanbod aan gourmetschotels, fondue, charcuterieschotesl, warme & koude gerechten, soepen, visgerechten, vleesgerechten, kaasschotels en nog veel meer lekker.

Gegarandeerd vers

Wij zijn zeer trots op de kwaliteit die wij aanbieden in ons vers vlees (rund, varken, lam) . Hereford (Ierland), Aberdeen Angus (Schotland), Simmental (Zwitserland), Slaney Valley (Ierland), Kettyle Dry Aged (Ierland), Charolais (Frankrijk), Duroc D’Olives, Belgisch Witblauw, … Onze leveranciers staan garant voor superlekker en gezond vlees. Wij weten dus perfect wat wij kopen.

Tevens drukken wij nog steeds onze eigen stempel op onze charcuterie. Maar ons assortiment is zodanig geïnternationaliseerd dat wij ook beroep doen op de beste leveranciers. Onze salades en traiteurgerechten worden eveneens met de nodige zorg – in huis – voor u klaargemaakt.

Ook ons vlees van gevogelte voldoet aan onze strengste eisen. Mechelse Koekoek, Poulet de Bresse, kwartel, maïskip, parelhoen, … Al deze gevogeltes kiezen wij met de grootste zorg voor kwaliteit.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.