De slagerij

Onze slagerij-afdeling streeft steeds naar perfectie. Elke dag opnieuw staan wij en ons team u tot dienst voor het leveren van dagdagelijks verse producten. Wij proberen steeds te streven naar de beste kwaliteit en de beste service. Daarom maken wij een groot deel van onze producten zelf.

Wij spelen in op de laatste trends door nieuwe producten en gerechten te bedenken. Maar ook traditionele gerechten laten wij zeker niet achterwege. Wie houdt er niet van lekkere preskop, pensen of huisgemaakt gehakt?

Wij doen alles wat we kunnen om voor u als klant enkel en alleen het beste van het beste te brengen. Daarom werken we elke dag volgens de strengste keurings- en hygiënenormen. Voedselveiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij willen immers niet alleen dat onze producten lekker zijn, maar vooral dat het gezond is.

Wij proberen om ons als slagerij steeds te overtreffen. Daarom kiezen we ervoor om een groot assortiment huisbereide producten aan te bieden. Niet alleen omwille van de exclusiviteit, maar vooral omwille van de kwaliteit en de unieke smaak.

Vers vlees en panklare gerechten worden bij ons in huis versneden en dagelijks vers voor u bereidt, Voor alle verse vleeswaren werken wij uitsluitend met topproducten. De vleeswaren worden door ons eigen team uitgebeend, versneden en vacuum verpakt voor een optimaal behoud van versheid en kleur. De reden waarom wij ons vlees nog zelf uitbenen is dat wij de stukken zelf kunnen uitkiezen om charcuterie te maken, zo kunnen wij steeds de beste kwaliteit garanderen.

Heeft u een vraag of opmerking? Aarzel zeker nog om het ons te vragen.

Per slot van rekening staan wij ten dienste van u!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.