Traiteurdienst

Wij staan steeds klaar om u op elk culinair vlak te verwennen. Wilt u graag lekker eten en drinken samen met familie, vrienden of collega’s? Geen probleem, bij Slagerij De Clippel kan u voor elke gelegenheid op ons rekenen.

Doopfeest, communiefeest, huwelijk, receptie, BBQ, personeelsfeest voor uw bedrijf of gewoon een leuk samenzijn met een lekker etentje .Voor alle gelegenheden kan u op Slagerij De Clippel beroep doen.

Dankzij onze gekende jarenlange en gedreven inzet zorgen wij steeds voor feestelijke tafelmomenten. Onze smaakvolle gerechten – met topproducten van hoogstaande kwaliteit – zijn steeds met liefde bereid. Vakbekwaamheid dragen we dan ook hoog in ons vaandel. Daarom presenteren we al onze gerechten met de grootste zorg, afgewerkt tot in de kleinste details. Onze klanten culinair laten genieten is immers ons streefdoel.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan apperitiefhapjes, pasta’s, BBQ, grill, koud buffet, warm buffet, Breughel buffet, kaasschotels, charcuterie buffet, pastabuffet, tapasschotels, en zo veel meer. Voor elke gelegenheid biedt Slagerij De Clippel u een smaakvolle oplossing.

Heeft u een specifieke vraag of wens? Aarzel niet om ons te contacteren.

Stel uw vraag via onze contactpagina, via telefoon of kom gewoon eens langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder.

Onze feestfolder

Bekijk onze feestfolder met een ruim aanbod aan gourmetschotels, fondue, charcuterieschotesl, warme & koude gerechten, soepen, visgerechten, vleesgerechten, kaasschotels en nog veel meer lekker.

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren.